Artikel: Partnerschap in onderhoud en aanschaf

Perfect partnerschap: Struik Interiors en Tijhuis
Al meer dan vijf decennia onderscheidt Struik Interiors zich in de wereld van scheepstimmerwerken. De organisatie heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande specialist op het gebied van high-end interieurs voor de superjachtindustrie. Iris Cornielje, meewerkend voorman bij Struik, deelt enthousiast: “Wij verzorgen interieurs voor jachten van over de hele wereld.” Ze licht toe hoe de nauwkeurigheid van hun werk op de millimeter essentieel is, gezien de complexe infrastructuur zoals kabels die in de jachtinterieurs worden verwerkt.

Met een ultramoderne productiefaciliteit van 7.000 m2 is Struik Interiors gewend aan precisiewerk. Hier komen state-of-the-art machines van verschillende merken zoals Altendorf en Josting in het spel. Een paar jaar geleden zocht het bedrijf naar een betrouwbare partner die het machinepark kon keuren en onderhouden. Zo ontstond het partnerschap met Tijhuis Houtbewerkingsmachines.

Iris benadrukt de veelzijdigheid van het machinepark: “Onze machines variĆ«ren in complexiteit, en Tijhuis behandelt ze dienovereenkomstig. Ze inspecteren maandelijks alle machines, leveren onderdelen voor verschillende merken en zorgen zelfs voor machines waarvan de leveranciers niet meer bestaan.”

Het partnerschap gaat echter verder dan onderhoud alleen. Tijhuis fungeert als een waardevolle bron bij het vinden van nieuwe machines. Iris deelt een bijzonder succesverhaal: “We hebben twee zeldzame fineerknipmachines van Josting verworven, waar Tijhuis bij heeft geholpen. Ook hebben ze bemiddeld bij de aanschaf van een breedbandschuurmachine, zelfs nadat de fabrikant failliet was gegaan. Dit stelt ons in staat om efficiĆ«nter te werken en projecten met perfectie af te ronden.”
Dankzij het partnerschap met Tijhuis Houtbewerkingsmachines blijft Struik Interiors niet alleen produceren, maar excelleert het ook in vakmanschap en precisie.

Lees het artikel hier: https://www.binnenwerk-online.nl/artikel/een-aanspreekpunt-voor-verschillende-merken/ rel=”nofollow”