Revisie

Revisie door Tijhuis

Waarom kiezen voor een gereviseerde machine?

Revisie door Tijhuis staat voor een circulair keurmerk dat alle eventuele onzekerheden over gebruikte machines wegneemt. Dankzij grondige testprocessen (zowel cosmetisch als functioneel, mechanisch als elektronisch) om de best mogelijke kwaliteit te garanderen, die verwacht mag worden van degelijke machines.

 

 

Kwaliteitsborging

De kwaliteitsborging van Tijhuis plus de duurzame (en financiële) voordelen van gereviseerde machines maken de transitie naar kwaliteitsmachines toegankelijk voor iedereen. Goede beschikbaarheid van onderdelen en een werkplaats ingericht voor speciaal bouw garanderen passende oplossingen.

Milieuvriendelijker

Door gebruikte en gereviseerde machines van Tijhuis aan te schaffen worden kostbare grondstoffen bespaard, wat resulteert in het verkleinen van de ecologische voetafdruk.

Circulaire economie

Revisie door Tijhuis zorgt ervoor dat bedrijven in staat zijn om op grote- en kleine schaal bij te dragen aan de circulaire economie zonder in te leveren op kwaliteit en prestatie.


Vraag direct een demo aan

Wij kunnen wel zeggen dat onze producten goed werken. Maar doormiddel van een demonstratie kunnen we het echt laten zien. Vraag nu een demo aan van een machine naar keuze en wij laten het graag aan u zien in onze showroom of per video!