Lancering SpeedCut 4

Snel en nauwkeurig eenvoudige houten elementen zagen? Zonder metingen, markeringen, instellingen en met meer uitgebreide frees- en boorwerkzaamheden? Dat is precies waarvoor de SpeedCut 4 is ontwikkeld.

De SpeedCut 4 werkt op een ongeëvenaarde snelheid. Het hart van de machine is de flexibele zaageenheid die sneden kan maken onder elke hoek en helling. Of het nu gaat om een eenmansbedrijf of een grotere producent: de SpeedCut4 is ideaal voor alle timmerbedrijven. Elke machine is afgestemd op de individuele behoeften van de klant, van een eenvoudige 5-assige zaagmachine tot een groot CNC-bewerkingscentrum.

Geschikt voor doorsnedes van 20 x 40 mm tot 240 x 480 mm.
De SpeedCut 4 is geschikt voor de verwerking van houten frame, dakspanten, KVH, gelamineerd hout, I-liggers, LVL-materialen en massief houten componenten.

Het is een revolutionaire oplossing voor het efficiënt verwerken van diverse houtmaterialen. Het snelle en precieze zagen zonder tijdrovende metingen en instellingen maakt deze machine uitermate geschikt voor zowel kleine ambachtelijke bedrijven als grootschalige productieomgevingen.

Met zijn flexibele zaageenheid stelt de SpeedCut 4 gebruikers in staat om sneden te maken onder vrijwel elke hoek en helling, waardoor de veelzijdigheid van de machine wordt gemaximaliseerd. Of het nu gaat om het produceren van houten frames, dakconstructies of andere componenten, de SpeedCut 4 is ontworpen om aan de specifieke eisen van elke klant te voldoen.

Of het nu gaat om de bewerking van materialen zoals KVH, gelamineerd hout, I-liggers of massief hout, deze machine staat garant voor nauwkeurigheid en efficiëntie. Met een bereik van dwarsdoorsneden van 20 x 40 mm tot 240 x 480 mm, biedt de SpeedCut 4 ongekende veelzijdigheid in de houtbewerkingsindustrie.

De SPEEDCut heeft enorm veel potentie, zelfs op zijn basisconfiguratie niveau. De zaageenheid alleen al kan naast het eenvoudig op maat zagen van materialen een breed scala aan verschillende bewerkingen uitvoeren. En als u meer nodig heeft:

Het modulaire ontwerp betekent dat de standaard machine op elk moment kan worden uitgebreid en uitgerust met aanvullende units. Boren, frezen, sleuven maken, markeren, labelen: de SpeedCut 4 kan het allemaal en ook nog eens erg snel.

Dankzij het modulaire karakter van de SPEEDCut kan de machine worden aangepast aan specifieke behoeften en groeien met de eisen van het bedrijf. Of het nu gaat om precisieboringen, gedetailleerd frezen of het aanbrengen van markeringen, het modulaire systeem biedt de gewenste flexibiliteit en veelzijdigheid voor elke fase van het productieproces.

Het vermogen om snel en efficiënt uit te breiden en extra functionaliteiten toe te voegen, maakt de SpeedCut 4 een waardevolle investering voor bedrijven die streven naar meer groei. Met de mogelijkheid om aanvullende eenheden toe te voegen, kan de machine worden aangepast aan veranderende productiebehoeften zonder dat er een geheel nieuwe machine hoeft te worden aangeschaft. Met andere woorden: de SpeedCut 4 is een veelzijdige oplossing voor diverse houtbewerkingsbehoeften.