Hundegger SPEED-Cut

Preciezer en flexibeler produceren met de compacte hoogwaardige zaagmachine

De volautomatische installaties van Hundegger met een uitstekende nauwkeurigheid en vermogen, verhogen de winstgevendheid van uw houtbouwbedrijf. De SPEED-Cut is met name ontwikkeld voor de bijzonder snelle en precieze zaagbewerkingen alsmede voor de vele andere bewerkingen die tijdens de houtbouw nodig zijn. De SPEED-Cut heeft een tot dusver ongekende snelheid. De kern van de machine is het flexibele zaag aggregaat voor zaagbewerkingen bij een willekeurige hoek of stand.
Voor doorsneden van 20 x 40 mm tot en met 240 x 480 mm.
Zowel geschikt voor een eenmanszaak als ook industriële ondernemingen, de SPEED-Cut is geschikt voor alle houtbouw bedrijven. Elke machine wordt klant specifiek gebouwd – van een enkele zaagmachine tot een omvangrijk uitgerust bewerkingscentrum.

Nauwkeurige aanpassing door middel van een modulair systeem
De basisuitvoering van de SPEED-Cut beschikt al over een enorm potentieel. Met alleen het zaag aggregaat zijn buiten het op lengte zagen diverse andere bewerkingen mogelijk.
Voor wie meer nodig heeft: de modulaire samenstelling maakt het mogelijk om de standaardmachine op ieder moment uit te breiden en met aanvullende aggregaten uit te rusten.
Boren, frezen, slissen, gaten steken, markeren, beschrijven – de SPEED-Cut kan alles.

Vraag offerte aan Informatie aanvragen

Of bel ons 074 - 2916 284