Hundegger Turbo-Drive

Hoogwaardig zagen voor alle segmenten in de houtbewerking.

De TURBO-Drive is de juiste keuze wanneer snelle en flexibele zaagopdrachten vereist zijn. Bovendien kan de machine ook boor- en freesbewerkingen, en alle soorten markeringen uitvoeren. De TURBO-Drive bewerkt houtdiameters van 20 x 40 mm t/m 160 x 450 mm in elke gewenste houtlengte. Ook meerdere op elkaar gestapelde werkstukken kunnen hierbij niet alleen worden gezaagd, maar in veel gevallen in één cyclus helemaal worden afgewerkt. De machine is door de compacte vormgeving uitstekend afgeschermd tegen stof en geluid en kan zonder constructieve maatregelen op een vlakke betonnen vloer worden geïnstalleerd.

De modulaire samenstelling maakt het mogelijk om de standaardmachine op ieder moment uit te breiden en met aanvullende aggregaten uit te rusten. Boren, frezen, schulpen, markeren, beschrijven – de TURBO-Drive kan alles.

Het HUNDEGGER-systeem – flexibel en nauwkeurig

Hoogste snelheid, absolute nauwkeurigheid
Twee van elkaar onafhankelijke transportsystemen positioneren de werkstukken en zorgen voor een snelle en precieze houtbehandeling. Het voordeel: korte doorlooptijden zonder instellen of ombouwen.

Flexibel
De basisuitvoering van de TURBO-Drive beschikt al over een enorm potentieel. Met alleen het zaag aggregaat zijn buiten het op lengte zagen diverse andere bewerkingen mogelijk.

 

 

Vraag offerte aan Informatie aanvragen

Of bel ons 074 - 2916 284